laatste dagen Stockholm
Nog een berichtje voor ik terug vertrek naar huis.
Deze week wilde het weer niet echt mee werken. Na het weekend werd het kouder en ja er viel zelfs terug sneeuw. Ik heb dus mijn winterjas terug mogen uithalen.Ik heb niet zoveel buiten kunnen doen omwille van hetslechte weer.
Op maandagavond was mijn laatste Zweedse les. We hebben typisch Zweedse vis gegeten. We hebben ook een snapsliedjes en midzomernachtliedjes geleerd. Kortom een leuke manier om de Zweedse les mee af te sluiten.
Dinsdagavond ging ik naar Cindy. We gingen samen naar IKEA. Daarna genoten we van een lekkere maaltijd en een gezellige avond bij Cindy.
Vandaag heb ik mijn koffers gepakt en mijn kamer opgeruimd. Alles is nu klaar om terug naar huis te gaan. Ik verlang al om mijn familie en vrienden terug te zien.
Morgen gaat het weer normaal beter zijn, dat hoop ik toch. Ik zou graag nog de Stieg Larsson wandeling willen doen. Morgennamiddag heb ik afgesproken met enkele mensen van mijn vloer en 's avonds komt Cindy naar hier. We gaan samen naar de ice bar, iets eten en dan hier gezellig naar een film kijken. Het wordt dus een leuke laatste dag.
Zaterdagmorgen moet ik er vroeg uit. We vertrekken om 6 uur naar de luchthaven. Om 11:10 land ik in België. Het zal een blij weerzien worden.
Zo mijn 3 maanden zitten er nu bijna op. Het was een ongeloofelijke ervaring. Ik heb heel wat geleerd zoals ondermeer mijn eigen was doen, alleen wonen... Maar naast al deze praktische dingen leer je ook heel wat bij over jezelf.
3 maanden is lang en niet lang. Er gebeuren heel wat dingen en toch weer niet zoveel dingen.
Ik heb genoten van deze boeiende ervaring en ik zou het zo opnieuw doen.