silkestockholm.reismee.nl

afsluiten stage - weekend

Vrijdag was mijn laatste stagedag. Ik heb een zeer goede evaluatie gehad, niets dan positieve feedback. Dat is zeer leuk om te horen.

Ik had zin om vrijdagavond iets te doen, dus ging ik op zoek in de gang wie niets te doen had. Sheik had ik niets doen dus beslisten we om maar samen iets te doen. Hij ging om een fles Cava en hapjes. Ik mocht niets gaan halen. Voor we naar de film gingen hebben we cava gedronken en hapjes gegeten. We zijn naar the King's Speech gaan kijken. Heel interessante en mooie film, kortom een aanrader. De film heeft de oscar zeker verdiend. Meer zal ik niet vertellen voor wie hem nog wil zien.

Na de film zijn we nog iets gaan eten en dan richting huis waar we nog wat hebben nagepraat. We hebben een interessante discussie over een psychologischetest die hij afgenomen heeft. Hij vertelde een verhaal en ik moest beschrijven hoe ik de zaken zag. Eerst moest ik beschrijven hoe het bos eruit zag, daarna was er een dier en moest ik dat beschrijven en zeggen wat ik zou doen. Daarna ging ik verder en kwam ik een huisje tegen. Ik moest terug een beschrijving hiervan geven. Ik ging verder en kwam een tweede huis tegen, terug moest ik een beschrijving geven. Na de huizen kwam ik een paard tegen en moest ik met het paard over het water. Ik moest zeggen hoe het paard eruit zag en wat ik zou doen. Blijkbaar heb ik indruk gemaakt, want hij geloofde niet dat het de eerste keer was dat ik die test deed. Ik vond het allemaal zeer grappig.

Maar voor wie de uitleg wil horen:

Het bos staat voor het leven op dit moment en dat zag er goed uit. Het dier zag er volgens mij uit als een eenhoorn. Ik weet niet maar waarvoor dit juist stond. Het eerste huis staat voor je familie en dat was een mooi huis. Het tweede huis staat de manier waarop je met problemen omgaat. Het paard staat voor je toekomstige partner en de manier waarop je met hem zal omgaan.

Ik heb de psychologische test met glans doorstaan. Na die test hebben we nog wat gepraat. Blijkbaar kom ik toch wel vaak mensen tegen die op kruispunten staan in het leven of op zoek zijn naar zichzelf. Deze avond kwam ik weer zo iemand tegen. Ik vind dat het niet erg, het zorgt voor boeiende gesprekken.

Na een lange avond kon ik eindelijk gaan slapen.

Zaterdag ben ik niet weggeweest. Ik benbegonnenaanhet schoolwerk, na ontspanning komt inspanning. Om 15 uur vond ik het tijd voor een pauze. Ik ben hier bijna 2 maanden en ik had de sauna hier nog niet geprobeerd. Er is hier in elk studentengebouw een gratis sauna.Ik had de sauna geboekt en heb ervan genoten. Dit zou ik meer moeten doen.

Vandaag heb ik terug gewerkt voor school. Ikheb heel wat gedaan dit weekend. Mijn 3casussenvanG&G zijn bijna af, mijn taak van maatschappelijk tendensen is af en mijn eindwerk is zo goed als af. Ik ben dus zeer tevreden.Ik zit mooi op schema.

Morgen ga ik naar Huddinge. Ik krijg de kans om naar een vorming te gaan die gegeven wordt door een ergotherapeut uit Australië. Na de vorming volgt een workshop. En mijn dag wordt afgesloten met Zweedse les in de supermarkt.

Dinsdag vertrek ik naar Lapland, eindelijk! Ik verlang al, ik zie alleen een beetje op tegen de 16 uur durende treinrit.