stage Nynäshamn
Na enkele rustige dagen, eindelijk actie. Het is nu veel drukker en ik heb heel wat te doen. Ik mag 's morgens mijn eigen ADL geven aan een patiënt. Mijn Zweeds gaat erop vooruit en daar ben ik trots op. Ik ben mega blij dat ikzelf ADL trainingen mag geven, een teken dat de therapeuten mij vertrouwen.
Daarnaast vliegen de rollators de duur uit. Heel wat patiënten op de afdeling hebben er één nodig, met als gevolg dat ik vaak naar de kelder mag lopen om er te halen.
We moeten ookheel wat patiënten mobiliseren.
Deze voormiddag zijn we ook op huisbezoek geweest. De mevrouw waar we naartoe geweest zijn lag twee weken op de afdeling. Ik heb veel contact met haar gehad. Het is een vrouw die al heel wat heeft meegemaakt. We moesten op huisbezoek om armleuningen aan het toilet te installeren. We werden hartelijk ontvangen. We kregen eerst thee en taart, daarna gingen we aan het werk. En ze nam afscheid van ons met een dikke knuffel.
Deze middag had ik vrij. Tijd om te gaan sporten, ik heb ervan genoten. Na het sporten heb ik boodschappen gedaan, mijn kamer opgeruimd en de was.
Morgen is mijn laatste stage dag. Ik ben aan de ene kant wel blij, het is erg lastig om elke dag 3 uur te pendelen. Dat wil ik later echt niet doen. Morgen heb ik ook mijn eindevaluatie, ik ben benieuwd.